Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Needs Pictures Needs Pictures:  0
Picture(s) thanks Picture(s) thanks:  0
Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Join Date
    May 2003
    Location
    Perth WA
    Posts
    526

    Default Trend Internet Security Issues

    I have upgraded to Trend Internet Security Pro and I am having all sorts of grief on this site. The forum will load one it two tries and in threads I have the same problem. If I try to reply to a thread then one in three times it is lost.
    I have set www.woodworkforums/* as a trusted site and still no change.
    Am I missing something or are there problems with the forum - I know there are problems with the keyboard operator but not much can be done about that.
    I am not having any issues with other sites or forums.
    Any help will be appreciated.
    Cheers,
    Rod

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bendigo Victoria
    Age
    78
    Posts
    7,471

    Default

    Quote Originally Posted by rodm View Post
    I have upgraded to Trend Internet Security Pro and I am having all sorts of grief on this site. The forum will load one it two tries and in threads I have the same problem. If I try to reply to a thread then one in three times it is lost.
    I have set www.woodworkforums/* as a trusted site and still no change.
    Am I missing something or are there problems with the forum - I know there are problems with the keyboard operator but not much can be done about that.
    I am not having any issues with other sites or forums.
    Any help will be appreciated.
    Shouldn't that be: www.woodworkforums.com/*

    Don't forget the forum uses 2 other web addresses as well, so when you reply to a post, it may well be on one of the other 2, so check you address bar.

    http://www.woodworkforums.ubeaut.com.au/

    http://woodworkforums.com.au/

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Here, in Katoomba, 'cept when I aint.
    Age
    62
    Posts
    704

    Default

    Does Trend have a page listing blocked sites? A log that you can check?

    From memory, for these forums there are three addresses that you'll need to set as trusted:

    www.woodworkforums.ubeaut.com.au
    www.woodworkforums.com.au
    www.woodworkforums.com

    Well... I think the above are right. Check your log if you can!

    I don't see why this would cause any of your posts to go missing though... as if you're logged in through one of these addresses your posts go in under the same address. The only problem I know is if you access a link that uses one of the other two URLs then you'll be asked to log in "again." (Which confuses some people.)
    I may be weird, but I'm saving up to become eccentric.

    - Andy Mc (AKA "Ghost who posts." )

  4. #4
    Join Date
    May 2003
    Location
    Perth WA
    Posts
    526

    Default

    Made sure I had the address correct and added the extra ones. Also checked my log and there were no new addresses.
    I thought it had fixed it but five minutes of reading posts and the same problem came back. If I exit Trend as i am doing now it works OK so I must be missing something.
    Thanks for your suggestions.
    Cheers,
    Rod

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Melbourne
    Age
    63
    Posts
    4,712

    Default

    I gave Trend the flick because of continued problems. I suggest you use their online help and get them to talk you through it. Try and avoid a reboot if at all possible or you will have to go through the entire fault find again if it doesn't work.

  6. #6
    Join Date
    May 2003
    Location
    Perth WA
    Posts
    526

    Default

    Thanks wiil do
    Sorry for the typos as I have to do it quick otherwise it bombs out
    Cheers,
    Rod

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Here, in Katoomba, 'cept when I aint.
    Age
    62
    Posts
    704

    Default

    Could it be flushing the session cookies?

    Hmmm... Fred said the same as my first post, but 6 min earlier. Yet when I replied it wasn't there, (else I wouldnae bothered) and I double-checked after posting too! I wonder what gives there?
    I may be weird, but I'm saving up to become eccentric.

    - Andy Mc (AKA "Ghost who posts." )

  8. #8
    Join Date
    May 2003
    Location
    Perth WA
    Posts
    526

    Default

    It is working well this morning so thanks to all for the help.
    Cheers,
    Rod

  9. #9
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sydney
    Age
    65
    Posts
    14

    Default

    I was using Trend Micro PC-cillin internet security and it caused my PC to virtually grind to a halt, huge delays on start-up. That was on an XP machine. And also on a new XP machine, same thing. It wouldn't even install on my daughter's Vista laptop, caused it to hang indefinitely.

    I just gave up on it and used another product.

    A year later they're still spamming me , trying to get me to pay for another year. They're dreamin'.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canberra
    Posts
    490

    Default

    Avast! works quite well, and it has the nice price of free.....

  11. #11
    Join Date
    May 2007
    Location
    Gold Coast
    Posts
    0

    Default

    Have used a few anti-virus etc programs, Symantec, AVG, Norton. Was given a licenced version of blink personal (eEye digital security), found it better than all the above, very strong firewall.

  12. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Coffs Harbour
    Posts
    2

    Default

    Agreed, Avast is an absolutely fantastic product for the home user, and the price is unbeatable!
    Give it a try, you too may never pay for an anti-virus again!
    Cheers.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Penrith, NSW
    Age
    69
    Posts
    0

    Default

    I have used Trend for over 3 years and each new release seems to have more and more problems. So this year when my subscription was up I installed AVG. Doesn't slow the computer up like Trend did and doesn't have the firewall issues that Trend has. So glad I got rid of Trend and got AVG.
    ==================================

    Bob
    http://www.flickr.com/photos/clubbyr8v8/

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •