Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South Australia
    Posts
    750

    Default No facility to att. post photo's

    I have switched to the https; and there is now no mechanism to post a photo ??
    Last edited by ubeaut; 28th Oct 2018 at 11:15 AM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Glen Forrest, Western Australia
    Age
    57
    Posts
    41

    Default

    same problem as the woodwork forums, i'm sure they are looking into it


    Rick

  3. #3
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    69
    Posts
    6,287

    Default

    Login to this site http://www.metalworkforums.com

    Note: Do not use https as there are a number of problems associated with it that are taking a long time to iron out.Click here > MORE INFORMATION < to read more about this and what's happening

    Cheers - Neil

Similar Threads

  1. Overhead Lineshaft drives at BMP facility
    By Normanby in forum ANTIQUE AND VINTAGE MACHINERY
    Replies: 0
    Last Post: 12th Nov 2015, 09:26 AM
  2. Access to Search facility
    By whitewood in forum FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK
    Replies: 3
    Last Post: 24th Jan 2008, 06:42 PM
  3. Search Facility
    By Dan in forum FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK
    Replies: 5
    Last Post: 12th May 2004, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •